Acanthus

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, NAET® & CEASE®

Plant Spirit Medicine

De oorsprong van Plant Spirit Medicine ligt in de eeuwenoude tradities van het Sjamanisme en de 5 Elementenleer van de Chinese geneeskunde. Plant Spirit Medicine is een vorm van healing waarbij de genezende kracht van de Plant Spirit wordt ingezet om evenwicht te herstellen en genezing te bevorderen.
De natuur heeft een ingebouwde herinnering voor het herstellen van balans. Oude volkeren van onze wereld, die nog een sterke verbinding met de natuur hebben, maken voor genezing altijd gebruik van deze oorspronkelijke kracht en wijsheid. Deze mooie, krachtige manier van genezen was in het Westen in vergetelheid geraakt en is nu teruggevonden.
De 5 Elementenleer is een helder werkmodel waarbinnen de onderliggende oorzaak van klachten gediagnostiseerd  kan worden. En waarmee het herstelproces goed te volgen is. Plant Spirit Medicine maakt geen gebruik  van stoffelijke geneesmiddelen.
De Plant Spirit Medicine Therapeut leert tijdens de opleiding om diep kontakt met de geneeskracht van de Plant te maken.
Plant Spirit Medicine is een betrouwbare, holistische geneeskunst met respect voor mens en natuur.
 
 
Ik ben opgeleid door Eliot Cowan de grondlegger van Plant Spirit Medicine.
 
 
Eliot Cowan heeft een boek over “Plant Spirit Medicine” geschreven ISBN 90 202 2726 2
 
Voor meer informatie neem gerust contact op 030-2735591 of mail naar info@utrecht-homeopathie.nl