Acanthus

Praktijk voor Klassieke Homeopathie, NAET® & CEASE®

Het Fluisterkind ®

Het Kind als spiegel voor de Ouder.

Er is tussen Ouder en Kind een onlosmakelijke band. Als Ouder en Kind zijn wij op een diepe en innige laag verbonden. Vanuit deze diepe verbondenheid laten onze Kinderen ons dingen van onszelf zien, waar wij ons niet (meer) bewust van zijn. Zij spiegelen dit voor ons, van hart tot hart.

Als Kindertolk® help ik Ouders het verhaal van hun kind te "vertalen". Juist door de nauwkeurige boodschap van hun kind, begrijpen Ouders wat er eigenlijk speelt in hun eigen leven. Kinderen herstellen sneller, dieper en gemakkelijker als wij als Ouders ons eigen deel op ons nemen.

Als een Kind bij mij in de praktijk komt werkt het het meest effectief om tegelijkertijd te beginnen met een goed passend homeopatisch middel voor het Kind en samen met de Ouders het probleem te vertalen. Zodat de weg weer vrij wordt gemaakt voor een gezonde, evenwichtige ontwikkeling voor Ouder en Kind.
 

Voor meer informatie neem gerust contact op 030-2735591 of mail naar info@utrecht-homeopathie.nl

Per 2014 heb ik mijn licentie voor PresentChild® niet meer verlengd. Voor het vinden van een kindertolk met licentie kunt u terecht op de website www.presentchild.com